Елементи

Елементи на строителната система EPS

Термоизолационните блокове са предназначени за неносещ кофраж за изграждане на стоманобетонни хоризонтални гредови елементи в жилищни, обществени и промишлени сгради, където технологията изисква приложение на кофраж, експлоатацията на строежите – икономия на енергия и топлосъхранение в обектите, освен другите изисквания.

Предимства:

  • Топлоизолация на помещенията, поддържаща постоянна вътрешна температура и предотвратяваща появата на влага и мухъл, благодарение на липсата на топлинни мостове.
  • Ниски разходи за строителство и поддръжка. Бързо и лесно строителство тип „лего“.
  • Продуктите са напълно безвредни за човека и са екологични. Водят до ниска консумация на отопление и от там на по-малко емисии в природата.
  • Продуктите са дълготрайни, като същевременно предпазват и вътрешния бетон от резки температурни изменения и др.

 

Блок-Стена

Ширина на стената, 25 см. – височина на блока 25 см. – дължина 100 см. Дебелина на външния материал 6 см на вътрешния 5 см. Покритие 4 блока = 1 кв.м.

 

Раздвижен Ъгъл

Тези блокове позволяват изграждането на заоблени стени. Специалния вътрешно-заключващ дизайн позволява всевъзможни вариации на ъгъла на стената. Дебелина на стената 25 см., височина 25 см. Два блока заедно имат 75 см. дължина.

Корнер Блок

С помощта на този блок ъглите се изграждат лесно и с минимум разход. Дизайнът позволява бетонът да проникне навсякъде. Дебелина на стената 25 см., височина на блока 25 см., дължина отвън 35×50 см. Наличие на ляв и десен корнер блок.

Краен Блок-Стена

Препоръчва се за Врати и прозорци, краища на стени, свързващи стени. Лесно и бързо се осигурява пълен термичен отвор. Дебелина на стената 25 см., височина 25 см., дължина 50 см. Наличие на ляв и десен Краен-Блок.

Блок-Носеща Греда

Този блок играе много важна роля при осигуряването на изолационен и термичен мост, свободен метод на бързо и лесно построяване на всякакъв тип под. Дебелина на стената 25 см., височина 25 см., дължина 100 см. Доставя се без стоманена армировка.

КОФРАЖНИ ПОДОВИ ТЕЛА


Вижте още: Детайли при връзките